Вибираємо костюм для латиноамериканської програми
2021-11-24

Яким має бути костюм у латиноамериканській програмі

Цікавитесь латиноамериканськими танцями? Хочете підкорити танцмайданчик, але не знаєте з чого почати? Почніть із костюма, адже його вдалий підбір – половина успіху виступу!

Костюм для латиноамериканської програми найбільш чутливий до модних віянь. У ньому легко може реалізуватися справжній потенціал дизайнера, повністю відповідаючи головним організаційним вимогам змагань. Зовнішня експресія, повна гармонійність деталей, яскравість та власний стиль – головні риси вашого ідеального вбрання для танцю!

Але давайте розберімося, яким же має бути костюм у латиноамериканській програмі відповідно до вікових вимог.

Суворі правила діють для категорії Ювеналів. Оскільки це дітки раннього віку, їхнє вбрання має відповідати наступним критеріям:

  • посадка строго по фігурі;
  • сорочка для хлопчика 5-ти подібного силуету;
  • акуратна обробка складних елементів: манжети та коміри, пояси та гульфіки.

З переходом у категорію Юніор-1 правила костюма значно пом'якшуються. Тепер він нагадує стандартний дорослий костюм, але з огляду на особливості будови тіла підлітка. Особлива увага починає приділятися єдиному стилю пари, що танцює, який проявляється в кольоровому і фактурному рішенні. Небагато декоративних елементів та насичені кольори офіційно дозволені.

Перейшли до категорії Юніор-2 і вище? Головне правило – забудьте про правила. Ну, майже про всіх. Варто керуватися адекватним естетичним смаком та почуттям міри. Правильний костюм для даної категорії – уособлення легкого відтінку латиноамериканської сексуальності та темпераментності у поєднанні з гармонійністю ліній та виразними акордами.

Виберіть яскравий акцент у костюмі та створіть власне яскраве звучання на танцмайданчику. Або розсійте свою унікальність у безлічі деталей, створивши плавний та м'який виступ. Словом, творіть хореографічні шедеври та виблискуйте в оригінальних костюмах у будь-якій із категорій!